Förberedelser inför kurs på Sätergläntan

Förberedelserna är i full gång inför kursen på Sätergläntan den 16 - 20 september.

Jag producerar provlappar för fullt och njuter av denna syssla. Jag älskar provlappar och samlar dom här i ateljén, bläddrar bland dom och inspireras av dom.

Jag måste också tacka för informationen om mitt otydliga mönster som jag fick via Stickpodden avsnitt 30 på tröjan Rosa. Jag har missat att skriva ut att man ska sticka fler hål på ärmen när maskorna räcker till. Jag blir så glad för dessa kommentarer eftersom jag tar mycket för givet och inte alltid är så tydlig i mina beskrivningar. Jag välkomnar fler synpunkter så att mina beskrivningar kan bli tydligare och enklare att förstå. 

Sommaren har varit helt underbar på Öland, sol och värme och många härliga besök i min ateljé. Jag skulle önska att alla somrar var så här härliga både när det gäller vädret som mötena med alla stickglada, både nya bekantskaper och de som återkommer varje år.

Detta ger mig oerhört mycket eftersom jag inte möter garnkunderna så ofta i min verksamhet. 

Nu fortsätter mina förberedelser inför resan till Dalarna. Ha en skön stickdag alla!