Ny hemsida

I dag kan jag gladeligen presentera nya karinoberg.se. Det är en helt ny hemsida byggd på en ny plattform som i längden kommer att göra allt lättare både för kunderna och mig. Den nya sidan fungerar lika bra på en mobiltelefon som på en stor dator eller en tablet, innehållet anpassar sig för olika skärmstorlekar och detta ska fungera i alla moderna webbläsare.  

I väntan på ett nytt beställningssystem kommer kunderna tyvärr att behöva skriva sina beställningar själva här. Förhoppningsvis kommer en integrerad betalningslösning snart vara på plats. 

Det är min förhoppning att sidan kommer att vara mer dynamisk och erbjuda besökarna en trevligare upplevelse. En funktion som jag har velat ha länge är en blogg, och det har jag nu. Här kommer jag och mina barn lägga upp nya idéer och dela med oss av våra stickningsäventyr. 

Varmt välkomna att bläddra runt på den nya sidan, jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. 

 

mobilinterface.jpg