Stickning i min trädgård den 6 juli 2019

Välkomna till en härlig dag i min trädgård!

I år är jag extra glad över att välkomna Christin Wilsson från StickaMera. Hon kommer att hålla workshop i briochestickning och har även med sig handfärgat ullgarn till försäljning.

IMG_20190203_160704_033.jpg

Christin har sedan 2018 hållit kurser i tvåfärgad patentstickning “brioche” och gör även mönster i tekniken. Under våren gick hon en kurs för Nancy Merchant som skrivit flera böcker om ämnet, och hon föll handlöst för brioche första gången hon testade. Nu får du möjligheten att lära dig!

Anmälan gör du till: karin@karinoberg.se

Kostnad 500:- inklusive prova på-material och lunch. Vi börjar kl 11 och håller på till 15.

Ta gärna med lite restgarner till Christins workshop

Stickning i min trädgård 

IMG_2602.jpg

Den 7 juli klockan 11-15

Inbjudan till denna årliga tillställning i min trädgård. Ta med din stickning, prova på att sticka i mitt lingarn och min lin/ullkvalitet. Umgås, byt erfarenheter och tips och njut av Öland! Under dan kan vi också arbeta med en textilskulptur där grenar finns som stomme. Ta gärna med garnrester, tygbitar eller något annat i textil som kan återbrukas i skulpturen.

Anmälan skickas till: karin@karinoberg.se

Kostnad: 500:- och där ingår prova på-material och lunch.

Stickning i min trädgård 2017

Lördag 1 juli 2017 klockan 11-15

Här kommer nu inbjudan till min årliga träff bland stickor och garn. I år välkomnar jag alldeles extra Ulla Engquist som har skrivit två fantastiska böcker med fokus på detaljer som gör skillnad. Hon kommer att inspirera oss till vackra halskanter och maskstygn med öppna maskor.
Fokus ligger på stickade plagg i lingarn och det känns väldigt roligt och stimulerande med Ulla som gäst i sommar.

Anmälan görs som vanligt med ett mail till mig (karin@karinoberg.se)  med namn och adress. Avgiften för dagen är 500:- och då ingår material och lunch. Jag skickar en faktura på avgiften och anmälan är bindande.
Ta gärna med stickor 2 och 2,5 till Ullas workshop. 

Varmt välkomna!