Back to All Events

Sticka i min trädgård 2015

Nina Sagulin kommer precis som förra sommaren med yoga och garn. Lotta Zetterman-Englund kommer också tillbaka för att utveckla sashikobroderiet med en kombination av stickat och tyg. 

Nytt tillskott i år är Johanne Ländin som beskriver sig så här:

En stickare som älskar färger och helst använder små stickor och tunna ullgarner. Jag designar mest mössor och vantar och en och annan sjalkrage. 

Den största inspirationen kommer från traditionella mönster och jag är mycket intresserad av stickningens historia. Tillsammans med Heléne Wallin har jag en stickpodcast som heter Nördic knitting, där vi pratar mycket om just historisk och traditionell stickning.

Kom och prova på att sticka mönster i flera färger. Jag delar med mig av tips och erfarenheter och diskuterar gärna färgval och garner. Det kommer att finnas många av mina vantar och mössor att titta och känna på! Du kanske också vill prova att rita ett eget mönster.

Underhållning kommer i form av BOSSE NOVAS! Bandet består av Lise, Mats, Mats och Vigge.

Du har väl inte glömt att anmäla dig?

Om så är fallet finns det fortfarande tid till det.

Kostnad 500 SEK

Anmälan skickas till karin@karinoberg.se

Earlier Event: July 5
Sticka i min trädgård 2014